in

Nekdanja zakonca pokazala, da sta še vedno prijatelja

Nekdanja zakonca Justin Theroux in Jennifer Aniston sta znova pokazala vsem dvomljivcem, da sta po ločitvi ostala v prijateljskih odnosih. Igralec je namreč svoji nekdanji ženi, s katero je bil sedem let v zakonskem stanu, podporo izkazal kar na Instagramu.

Brad Pitt, Jennifer Aniston

Igralec, scenarist in režiser Justin Theroux si je vzel čas in na svojem Instagramu objavil izdelke iz linije za nego las v lasti nekdanje soproge in igralke Jennifer Aniston, ki je v 90-letih obnorela svet z danes že kultno ‘Rachel pričesko,’ s katero je zaslovela v seriji Prijatelji. Izdelke je pod objavo fotografije tudi pohvalil in se zanje zahvalil. Čeprav so zlobni jeziki namigovali, da ločitev nekdanjih zakoncev ni bila nič kaj prijetna, sta s to potezo znova dokazala, da kljub vsemu in po vseh teh letih ostajata v prijateljskih odnosih.

Zlomila mu je srce

Spomnimo sicer, da se je njuna ljubezenska zgodba začela spomladi 2011, dobro leto zatem je sledila zaroka, leta 2015 pa nato še poroka. Leta 2018 se je par po sedmih letih partnerskega odnosa odločil za ločitev. Ob naznanitvi razhoda pa sta dejala, da je bila odločitev o tem skupna.

Nekaj mesecev po razhodu je nato Theroux v intervjuju za New York Times povedal, da je bila ločitev sicer res prijateljska, a da mu je Aniston vseeno zlomila srce. “Dobra stvar je, da je bil to zelo nežen in sporazumen razhod. Sliši se dolgočasno, vendar se spoštujeva dovolj, da si ne povzročava bolečine. Situacija je bila srce parajoča in boleča v smislu, da najin prijateljski odnos ne bo ostal isti. Vendar se počasi spreminja tudi to in oba sva ponosna za to,” je po poročanju Dnevnika.hr povedal v intervjuju nekdanji soprog. Velja sicer dodati, da so bili nekateri oboževalci Jennifer Aniston od samega začetka njune ljubezenske poti nenaklonjeni Therouxu, saj je bil takrat manj popularen in so zato menili, da Aniston izkorišča zaradi njene slave in denarja.

Jennifer Aniston
Foto : PROFIMEDIA

Pred Therouxom je bila Aniston poročena z Bradom Pittom, s katerim sta se ločila leta 2006, ko se je Pitt na snemanju filma Mr. and Mrs. Smith zagledal v igralko Angelino Jolie, s katero se je kasneje tudi poročil in si z njo ustvaril družino. Jennifer mu je prevaro zelo zamerila in dolgo časa je trajalo, da je bivšemu odpustila in ga prebolela. Po ločitvi Brada in Angeline so se ameriški mediji večkrat razpisali, da naj bi bila prav Jennifer tista, ki je Bradu v težkih časih ponudila ramo za jokanje. Kaže, da sta danes tudi s Pittom v dobrih odnosih in da jima je uspelo zgladiti vsa nesoglasja, ki sta jih imela v preteklih letih, zamere pa so danes že pozabljene.