in

Policisti prijeli tatu, ki je oropal lokal v centru Ljubljane

Ljubljanski policisti so ujeli tatu, ki je v torek zvečer v centru Ljubljane oropal lokal. Ko so ga prijeli, pa so ugotovili, da je pred tem s pomočnico vlomil tudi v eno od vozil v centru mesta.

Ljubljanski policisti so bili v torek zvečer obveščeni o drzni tatvini v enem od lokalov v centru Ljubljane. Po do zdaj zbranih podatkih je 25-letni osumljenec izkoristil odsotnost zaposlenih in izza pulta ukradel cigarete, sef ter dlančnik. Tatu pa so pri tem zalotili zaposleni in mu preprečili, da je del predmetov odnesel iz lokala. Osumljenec je nato zbežal.

vodni park, akvapark

Na kraj je bilo poslanih več patrulj, ki so 25-letnika na podlagi podanega opisa kmalu prijeli in mu odvzeli prostost. Med zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je pred tem skupaj s še eno osumljenko vlomil v eno od vozil na območju centra Ljubljane, iz katerega sta bila ukradena dva nahrbtnika.

Kot so ob tem povedali na Policijski upravi Ljubljana, nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Osumljenca so  pridržali in ga bodo danes privedli k preiskovalnemu sodniku.

25-letnik je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva dejanja zoper premoženje, so še dodali policisti.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Oznake