in

Severina s torbico sporočila, kakšno je njeno stališče o cepljenju

Hrvaška pevka Severina je sledilcem na Instagramu postregla s trendovsko modno kombinacijo. Rdeče svetlikajoče hlače, ki so nadvse primerne za ta praznični čas, je pospremila z majico z napisom ‘model iz devetdesetih’. A bolj kot to, je zanimanje javnosti požela torbica z močnim sporočilom — cepljena in pripravljena na druženje.

Hrvaška zvezdnica Severina je znana po tem, da se kot prava modna navdušenka ne boji posegati tudi po bolj drznih modnih kosih.  Potem, ko je torbico s pomenljivim napisom Vaccinated and ready to mingle (cepljenja in pripravljena na druženje, op. a.) nosila njena mama Ana Vučković, je Severina ta modni kos kombinirala nekoliko drugače, in sicer z rdečimi hlačami in majico s potiskom.

Foto : Instagram/Severina

Severina je ob tem pod objavo pripisala datum 18. december in s tem požela številna ugibanja o tem, kaj datum dejansko pomeni. Nekateri so prepričani, da bo na ta dan izšel pevkin 13. studijski album. Spomnimo namreč, da je dalmatinka v začetku novembra sporočila, da je končala snemanje težko pričakovanega studijskega albuma, zaključek snemanja pa je proslavila v rodnem Splitu. Utrinke z zabave je pevka nato delila tudi s svojimi oboževalci na Instagramu.

Takrat je sicer, bolj kot novica o novem albumu, največ zanimanja požel objem z moškim, za katerega mediji ugibajo, da je njen novi partner. Že dlje časa se namreč šušlja, da je pevka po ločitvi s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem našla novo ljubezen. To naj bi bil njen producent, 40-letni Filip Matelić, tudi magister klavirja, ki skupaj z Milošem Roganovićem stoji za producentsko hišo FM Play.

Oznake