in

Severina veselo novico delila v objemu moškega

Pevka Severina je te dni končala snemanje svojega novega studijskega albuma. Mejnik v svoji bogati glasbeni karieri je pevka proslavila v domačem Splitu, s tem pa tudi izpolnila obljubo, ki jo je dala svojim oboževalcem. Trenutke z zabave je delila na svojem Instagramu, širšo javnost pa je pritegnila predvsem fotografija, na kateri se objema z moškim.

Foto : Severina/Instagram

Hrvaška pevka Severina je končala snemanje svojega težko pričakovanega studijskega albuma, zaključek snemanja pa je proslavila v rodnem Splitu. Utrinke z zabave je pevka nato delila tudi s svojimi oboževalci na Instagramu, na katerem ji sledi več kot 1,3 milijone sledilcev. Kot je zapisala, je konec snemanja obljubila proslaviti v Splitu in dodala, da se kot po navadi “vse konča z jagnjetino.”

A bolj kot bogato obloženo mizo z raznimi specialitetami, je širšo javnost pritegnila fotografija, kjer je Severina vsa nasmejana v objemu moškega, za katerega mediji ugibajo, da je njen novi partner. Že dlje časa se namreč šušlja, da je Severina po ločitvi s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem, že našla novo ljubezen. To naj bi bil njen producent, 40-letni Filip Matelić, sicer tudi magister klavirja, ki skupaj z Milošem Roganovićem stoji za producentsko hišo FM Play.

Severina partnerske zveze z Matelićem sicer ni javno potrdila ali zanikala, sta se pa že večkrat skupaj pojavila na dogodkih. Tako Severina kot Matelić pa tudi pridno objavljata skupne fotografije na družbenih omrežjih. Njuno sodelovanje sega že v leto 2010.

 

Oznake